maandag 26 oktober 2009

Leren beleggen

Voordat je zelfstandig kan beleggen is het aangewezen om je goed in deze materie te verdiepen. Zoals bij de meeste zaken in het leven zal dit niet gaan zonder vallen en opstaan en zal je door veel studie en doorzettingsvermogen en vooral ook door zelf orders te plaatsen op de beurs je beleggen steeds verder verbeteren.

Om je hierbij te helpen hebben we deze blog opgezet. We gaan deze verder aanvullen met artikelen die wij zelf nuttig vinden om een betere belegger te worden.

Wat, Ga je op de beurs?

Eerst even de basis
Hoe kies ik een positie?
Er zijn natuurlijk meer methodes maar om te beginnen en je al een beetje houvast te geven voeg ik hier al één methode toe. Het artikel beschrijft hoe je op de DOW Jones kan handelen, maar op aandelen werkt het net zo goed.

Geavanceerd
Dit zijn de meer geavanceerde artikelen, maar voordat je hier aan begint neem je best even de basis door.

Bekijk de 10 gratis lessen
Bekijk de 10 gratis lessen die je de basis leren voordat je begint met beleggen. Ik zeg het, en blijf het zeggen: "Zorg er eerst voor dat je goed voorbereid bent, en dat je de nodige studie gedaan hebt voordat je begint met handelen". Want je zal anders heel veel van je hard verdiende geld verliezen. 

Gratis eBook
Zorg voor controle over je trades, je geld en je emoties door middel van dit gratis eBook in het Engels: Controlling Your Trades, Money & Emotions


Share/Save/Bookmark

0 comments:

Een reactie posten


Buy gold online - quickly, safely and at low prices