zondag 2 december 2012

Analyse Goud December 2012

Een hele tijd terug heb ik een analyse voor goud gegeven en we gaan nu eens kijken wat ik toen schreef en wat er van geworden is. Alle onderstaande grafieken laten wekelijkse koersen zien.

Goud 24 april 2012












Ik voorspelde dus een uitbraak naar boven en de $1530 moest houden als ondergrens. Ook even na de uitbraak een terugval naar plus minus $1700.

Goud nu










We zien dat de koers een klein stuk lager bleef traden tot de $1530. Dus 100% is de triangle niet gerespecteerd maar als we naar support en resistance kijken dan heeft dus de horizontale support $1530 wel gehouden.

We zijn na de uitbraak ook een stukje gezakt en wel iets verder dan de $1700, maar gezien ook de bodemkoersen lager bleven is dus deze koers ook wat lager geworden.

Al bij al zitten we als de analyse verder overeind blijft op de laatste witte retracement naar beneden voordat we een wave 3 up krijgen.  

Wat nu?









Kijk even mee naar de witte lijnen die ik getrokken heb op de bovenstaande grafiek van Goud. We hebben dus een wave 1 naar boven gehad (uitbraak), daarna een wave 2 naar beneden. Dus nu is het wachten of we een grote rally naar boven krijgen, dus wave 3. Als dit gaat gebeuren dan wil je daar wel bij zijn want deze wave 3 is plus minus 1.6x keer zo lang als wave 1.

Die wave 3 is ook weer verdeeld in sub waves 1 tot en met 5 dus verwacht zeker niet een mooie schuine lijn qua koersen naar boven, We zien nu al dat de koersen even een kleine retrace laten zien. $1700 is de eerste weerstand die we hebben en het zou het mooiste zijn als de behouden bleef en we volgende week een stuk verder omhoog konden.

Lees hier een verdere uitdieping.


Share/Save/Bookmark

0 comments:

Een reactie posten


Buy gold online - quickly, safely and at low prices